facebook tracking
VERKSAMHET

Hufvudsta Gård Mat & Möten

Connect
Från konspiration till konferens

Vår entreprenörsresa började på samma ställe som konspirationen mot Gustav III ägde rum – på Hufvudsta Gård i Solna. Den vackra Herrgården var ett värdshus redan på 1600-talet.  I vår tappning öppnade Hufvudsta Gård Mat & Möten dörrarna för mötes- och matgäster i november 1999.

Med köket i centrum har vi skapat en professionell mötesplats där människor träffas, gör affärer och njuter av god mat i en avslappnad och inspirerande miljö. Varmt välkommen till Solnas skönaste mötesplats och affärskrog! 

TEAMET PÅ HUFVUDSTA GÅRD

Do what you love – love what you do!Äntligen måndag! Jobbet är inte allt – men det är trots allt en stor del av livet. Många av oss spenderar mer tid på vårt arbete än hemma med våra nära och kära. Därför är det otroligt viktigt att man trivs med sina kollegor och arbetsuppgifter – men viktigast av allt är att dela arbetsgivarens värderingar. Tycker vi lika så blir allt så mycket enklare. Det är när vi jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål som magi uppstår!


Känner du igen dig i följande beskrivning? Join us! 


Kunskapstörst och utveckling – Jag älskar det jag gör och jag gör alltid mitt bästa. Jag strävar efter att utvecklas och för mig är det viktigt att jobba hos en arbetsgivare och med kollegor som har höga ambitioner, precis som jag själv.


Ansvar – Ansvar är inget man får – det är något man tar! Jag tar ansvar och jag håller det jag lovar. Mitt ansvarstagande gäller inte bara mig själv, jag ser alltid helheten och tar också ansvar för teamet. 


Teamfokus och prestigelöshet – Jag värderar öppenhet och högt i tak. Transparens och teamets resultat är viktigt för mig. Tillsammans kan vi uträtta underverk! Jag hugger i där det behövs och trivs med att få lite skit under naglarna.


Lösningsorienterad – Det finns inga problem – bara möjligheter! När det uppstår problem tar jag gärna fram förslag på lösningar. Jag är proaktiv och avvärjer ofta problemen redan innan de uppstår. Jag älskar att överträffa kundernas förväntningar. I always walk the extra mile! 


Respektfullhet och glädje – Jag är snäll mot andra och respekterar människors olikheter. Jag tror på mångfald. Jag är positiv och sprider gärna min glädje till kollegor och gäster. Peace and love!  


There is no Planet B! – Miljön är viktig för mig och jag tar hållbarhetstänket på allvar. Vi har bara en planet och den är jag rädd om! 


  

Jobbar du redan på Workation Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ihgab.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor