VERKSAMHET

Hotelhunter.se

Connect

Vi är två entreprenörer som gillar inredning, god mat, vin, hotellupplevelser och älskar att resa. Och allt detta får vi syssla i vårt jobb.

Varje dag. Året om. Vi läser om hotell, vi inreder hotell, vi bor på hotell, vi utvecklar hotell, vi drömmer hotell. 

Vi reser när vi jobbar och vi reser när vi är lediga. Vi reser med våra barn och vi reser utan våra barn. Vi bor på enkla hotell och vi bor bor på lite finare hotell – alltid på jakt efter en ny, spännande och unik hotellupplevelse.

Vi får ständigt frågor från vänner och bekanta om var man ska bo ute i världen och nu har vi därför börjat samla alla våra erfarenheter i denna blogg, för att dela med oss av tips och berätta om det vi upplevt. 

Enligt oss är inte priset eller stjärnorna avgörande om ett hotell är bra. Det är klart att det ger en viss vägledning, men det viktigaste är att hotellets pris rimmar med upplevelsen och att det känns ”äkta”.

Nu skriver vi alltså om de hotell som vi bott på runt om i världen, i jakten på det perfekta hotellet. 

Välkommen till HotelHunter!
Maria & Johan

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

The Workation Family

Äntligen måndag! Jobbet är inte allt – men det är trots allt en stor del av livet. Många av oss spenderar mer tid på vårt arbete än hemma med våra nära och kära. Därför är det otroligt viktigt att man trivs med sina kollegor och arbetsuppgifter – men viktigast av allt är att dela arbetsgivarens värderingar. Tycker vi lika så blir allt så mycket enklare. Det är när vi jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål som magi uppstår!

Känner du igen dig i följande beskrivning? Join us! 

Kunskapstörst och utveckling – Jag älskar det jag gör och jag gör alltid mitt bästa. Jag strävar efter att utvecklas och för mig är det viktigt att jobba hos en arbetsgivare och med kollegor som har höga ambitioner, precis som jag själv.

Ansvar – Ansvar är inget man får – det är något man tar! Jag tar ansvar och jag håller det jag lovar. Mitt ansvarstagande gäller inte bara mig själv, jag ser alltid helheten och tar också ansvar för teamet. 

Teamfokus och prestigelöshet – Jag värderar öppenhet och högt i tak. Transparens och teamets resultat är viktigt för mig. Tillsammans kan vi uträtta underverk! Jag hugger i där det behövs och trivs med att få lite skit under naglarna.

Lösningsorienterad – Det finns inga problem – bara möjligheter! När det uppstår problem tar jag gärna fram förslag på lösningar. Jag är proaktiv och avvärjer ofta problemen redan innan de uppstår. Jag älskar att överträffa kundernas förväntningar. I always walk the extra mile! 

Respektfullhet och glädje – Jag är snäll mot andra och respekterar människors olikheter. Jag tror på mångfald. Jag är positiv och sprider gärna min glädje till kollegor och gäster. Peace and love!  

There is no Planet B! – Miljön är viktig för mig och jag tar hållbarhetstänket på allvar. Vi har bara en planet och den är jag rädd om! 

 


 

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Delar du våra ambitioner och våra värderingar så kommer du att trivas hos oss. Vi vill vara bäst, ha roligt och vara framgångsrika och det kräver hårt arbete.  Men vi gör det tillsammans och med glädje.

Men det finns också några små, men ack så viktiga detaljer som vi tror ökar trivseln på arbetsplatsen ytterligare.

 • CLEAN FOOD!

  För oss är mat superviktigt! Vi tror på ren mat utan tillsatser. Det är viktigt vad vi serverar våra gäster, men minst lika viktigt för våra medarbetare. Maten är vårt bränsle och ger oss livskraft, därför ska den vara näringsrik och av hög kvalitet. Vi serverar en nyttig och jättegod lunch varje dag (något annat vore väl otänkbart i en organisation bestående av prisbelönta kockar och restauranger?) och det finns alltid mellanmål för den som lätt får lågt blodsocker. Jobbar du kvällspass finns det självklart varm och vällagad mat. Vi äter tillsammans så ofta vi kan, det är inte bara väldigt trevligt utan stärker också teamet.

 • GET SKILLED UP!

  Vad är du bra på? När lyser du som mest och bäst? Det är där du ska vara och vi hjälper dig gärna att utveckla dina skills. Vi avsätter årligen pengar för utbildning, utveckling och inspiration. Vi satsar på dig om du satsar på dig – och på oss!

  Vi älskar sociala medier och uppmuntrar till att umgås flitigt och dela vad som händer både på jobb och privat. Vi arbetar mestadels i Mac-miljö och med iPads och iPhones.

  Workation Group erbjuder dessutom förmånliga rabatter på 130 hotell och restauranger i Sverige. Vi ser gärna att du njuter av hotellupplevelser och bra restauranger, både för inspiration och för att det är roligt.

 • NO MORE SÖNDAGSÅNGEST!

  Vi tillbringar idag fler timmar på våra arbeten än hemma med våra familjer. Skrämmande statistik säger dessutom att nästan 80 % av alla svenskar är likgiltiga eller INTE trivs på jobbet. Sorgligt tycker vi! Vi vill att alla ska trivas i vår organisation – 100 % ska trivas till 100 %!

  Men företagsledare och chefer ansvarar inte ensamma för arbetsmiljön, det gör vi tillsammans. ​Vårt mål är att tillsammans skapa upplevelser som våra gäster minns och arbetsplatser som våra anställda trivs på och är stolta över.

 • JUST DO IT!

  Rörelse är avgörande för hälsa och välmående, och vi tror också att det får dig att göra ett ännu bättre jobb. Vi erbjuder därför ett månatligt friskvårdsbidrag och deltar i gemensamma friskvårdsaktiviteter som Vårruset och Midnattsloppet. Vi yogar tillsammans då och då och vi har öven ett innebandylag som träffas och spelar en gång i veckan.

Hufvudsta Gård, Vedboden
17173 Solna Vägbeskrivning Hello@workationgroup.com 070-444 69 28 Se sida

Görvälns Slott AB

Görvälnsvägen
175 46 Järfälla Vägbeskrivning hello@gorvalnsslott.se 08-120 00 200 Se sida

Hotelhunter AB

Hotelhunter AB
171 73 Solna Vägbeskrivning hello@hotelhunter.se 070-667 29 00 Se sida

Hufvudsta Gård Mat & Möten AB

Hufvudsta Gård, Slottet
171 73 Solna Vägbeskrivning hello@hufvudstagard.se 08-446 64 30 Se sida

Ocho Hotel & Kitchen

Carrer de la Mar, 24
07012 Palma Vägbeskrivning hello@ochohotel.com Se sida

Workation Palma

Carrer del Sindicat, 74
07002 Palma Vägbeskrivning hello@workationpalma.com

Jobbar du redan på Workation Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ihgab.se
 • Alexandra Fredén
 • Christoffer Rosén
 • Ida Jonnysdottir
 • Johan Eklund
 • Malin Lagsten Tegelblom
 • Maria Eklund
 • Matilda Wener Petersen
 • Niklas Waclaw
 • Paula Lobos
 • Tobias Lundgren
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor