facebook tracking
VERKSAMHET

Hotelhunter.se

Connect
Jakten på det perfekta hotellet!

Vi är två entreprenörer som gillar inredning, god mat, vin, hotellupplevelser och älskar att resa. Och allt detta får vi syssla i vårt jobb.

Varje dag. Året om. Vi läser om hotell, vi inreder hotell, vi bor på hotell, vi utvecklar hotell, vi drömmer hotell. 

Vi reser när vi jobbar och vi reser när vi är lediga. Vi reser med våra barn och vi reser utan våra barn. Vi bor på enkla hotell och vi bor bor på lite finare hotell – alltid på jakt efter en ny, spännande och unik hotellupplevelse.

Vi får ständigt frågor från vänner och bekanta om var man ska bo ute i världen och nu har vi därför börjat samla alla våra erfarenheter i denna blogg, för att dela med oss av tips och berätta om det vi upplevt. 

Enligt oss är inte priset eller stjärnorna avgörande om ett hotell är bra. Det är klart att det ger en viss vägledning, men det viktigaste är att hotellets pris rimmar med upplevelsen och att det känns ”äkta”.

Nu skriver vi alltså om de hotell som vi bott på runt om i världen, i jakten på det perfekta hotellet. 

Välkommen till HotelHunter!
Maria & Johan

 

Do what you love – love what you do!Äntligen måndag! Jobbet är inte allt – men det är trots allt en stor del av livet. Många av oss spenderar mer tid på vårt arbete än hemma med våra nära och kära. Därför är det otroligt viktigt att man trivs med sina kollegor och arbetsuppgifter – men viktigast av allt är att dela arbetsgivarens värderingar. Tycker vi lika så blir allt så mycket enklare. Det är när vi jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål som magi uppstår!


Känner du igen dig i följande beskrivning? Join us! 


Kunskapstörst och utveckling – Jag älskar det jag gör och jag gör alltid mitt bästa. Jag strävar efter att utvecklas och för mig är det viktigt att jobba hos en arbetsgivare och med kollegor som har höga ambitioner, precis som jag själv.


Ansvar – Ansvar är inget man får – det är något man tar! Jag tar ansvar och jag håller det jag lovar. Mitt ansvarstagande gäller inte bara mig själv, jag ser alltid helheten och tar också ansvar för teamet. 


Teamfokus och prestigelöshet – Jag värderar öppenhet och högt i tak. Transparens och teamets resultat är viktigt för mig. Tillsammans kan vi uträtta underverk! Jag hugger i där det behövs och trivs med att få lite skit under naglarna.


Lösningsorienterad – Det finns inga problem – bara möjligheter! När det uppstår problem tar jag gärna fram förslag på lösningar. Jag är proaktiv och avvärjer ofta problemen redan innan de uppstår. Jag älskar att överträffa kundernas förväntningar. I always walk the extra mile! 


Respektfullhet och glädje – Jag är snäll mot andra och respekterar människors olikheter. Jag tror på mångfald. Jag är positiv och sprider gärna min glädje till kollegor och gäster. Peace and love!  


There is no Planet B! – Miljön är viktig för mig och jag tar hållbarhetstänket på allvar. Vi har bara en planet och den är jag rädd om! 


  

Jobbar du redan på Workation Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ihgab.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor